• Domaćini pretrpeli poraz od motivisanije gostujuće ekipe (Foto)

    OK Proleter – OK Srem Eaton (Sremska Mitrovica) 1:3 (20:25, 25:19, 21:25, 18:25)   Pretrpljen je i drugi ovosezonski poraz.   Odbojkaši Proletera, u okviru 2. kola Druge lige Srbije, poraženi su u nedelju, 3. novembra, na parketu hale Medison od ekipe Srem Eatona rezultatom 3:1.   Od samog starta meča videlo se da su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Domaćini pretrpeli poraz od motivisanije gostujuće ekipe (Foto)

    OK Proleter – OK Srem Eaton (Sremska Mitrovica) 1:3 (20:25, 25:19, 21:25, 18:25)

     

    Pretrpljen je i drugi ovosezonski poraz.

     

    Odbojkaši Proletera, u okviru 2. kola Druge lige Srbije, poraženi su u nedelju, 3. novembra, na parketu hale Medison od ekipe Srem Eatona rezultatom 3:1.

     

    Od samog starta meča videlo se da su gosti motivisanija ekipa, koja je više želela pobedu. S druge strane, zrenjaninski crveno – beli su tokom celog meča pravili mnogo grešaka. Nisu bili strpljivi u odsudnim i prelomnim momentima, što je i rezultovalo gubitkom bodova iz ove utakmice.

     

     

    – Ove godine ćemo imati veliki problem sa opstankom u ligi, pre svega jer su nam sedmorica – osmorica igrača otišla na fakultet, na posao u inostranstvo… Jako smo podmlađeni. Radimo treninge sa ekipom 2003/04. godište. Ovi momci koji igraju su zaposleni, ne stižu uvek na treninge i automatski se to odražava na igru – rekao je Predrag Tanacković, trener Proletera.

     

    Pročitajte još: Još jedna pobeda Stenesa, Marko Popović bio sjajan (Foto)

     

    U narednom kolu, u derbiju začelja, OK Proleter će snage odmeriti u Novoj Pazovi, sa ekipom Mladosti, koja je, kao i Proleter, u prva dva kola pretrpela dva poraza.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport