• DOMAĆINI NISU USPELI DA PRUŽE VEĆI OTPOR (FOTO)

    KMF SAS – KMF Ekonomac 0:7 (poluvreme 0:4)   U sredu, 7. marta, u zrenjaninskoj novoj hali, odigrana je utakmica osmine finala Kupa Srbije u futsalu, u kojem je domaći SAS dočekao, u ovom trenutku najbolji srpski klub i doskorašnjeg našeg predstavnika u Ligi šampiona, kragujevački Ekonomac.     Imajući u vidu da je gostujući […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOMAĆINI NISU USPELI DA PRUŽE VEĆI OTPOR (FOTO)

    KMF SASKMF Ekonomac 0:7 (poluvreme 0:4)

     

    U sredu, 7. marta, u zrenjaninskoj novoj hali, odigrana je utakmica osmine finala Kupa Srbije u futsalu, u kojem je domaći SAS dočekao, u ovom trenutku najbolji srpski klub i doskorašnjeg našeg predstavnika u Ligi šampiona, kragujevački Ekonomac.

     

    Kupa Srbije u futsalu
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Imajući u vidu da je gostujući tim sastavljen većim delom od reprezentativaca Srbije, koji su pre samo mesec dana predstavljali našu državu na Evropskom prvenstvu, i pre početka utakmice se znalo ko je apsolutni favorit u ovom meču, što su gosti i opravdali ostvarivši ubedljivu pobedu od 7:0.

     

    Kup Srbije u futsalu
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Sem par izglednih šansi koje „luda družina“ nije uspela da iskoristi, nije viđen veći otpor domaće ekipe u ovoj utakmici, dok je stotinak okupljenih gledalaca imalo prilike da uživa u fantastičnim potezima i prelepim golovima ekipe Ekonomca.

     

    Kup Srbije u futsalu
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Rezime, Ekonomac nastavlja takmičenje u Kupu Srbije, dok četi Milivoja Batinice ostaje da se fokusira na prvenstvo u Drugoj ligi.

     

    Kup Srbije u futsalu
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Treba napomenuti da se na utakmici SAS – Ekonomac desila do sada neviđena situacija na sportskim borilištima u našem gradu, kada je svim fotoreporterima i novinarima, iako su imali zvanične novinarske legitimacije, zabranjeno od strane delegata da obavljaju svoj posao, te se ovim putem mi ispred portala zrenjaninski.com izvinjavamo našim čitaocima zbog kvaliteta fotografija jer smo bili prinuđeni da naš posao obavljamo sa tribina Kristalne dvorane.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport