• DOLAZE NAM ZVUČNA IMENA EVROPSKE KOŠARKE

    ZRENJANIN – Međunarodni turnir u košarci za kadete „Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018“ održaće se i ove godine u periodu od 16. do 18. marta u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Uz učešće zvučnih imena evropske košarke, poput Real Madrida, Fenerbahčea, Lokomotive Kuban i drugih, utakmice će, kao i prethodne tri godine, obilovati košarkaškim uzbuđenjima i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOLAZE NAM ZVUČNA IMENA EVROPSKE KOŠARKE

    ZRENJANIN – Međunarodni turnir u košarci za kadete „Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018“ održaće se i ove godine u periodu od 16. do 18. marta u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Uz učešće zvučnih imena evropske košarke, poput Real Madrida, Fenerbahčea, Lokomotive Kuban i drugih, utakmice će, kao i prethodne tri godine, obilovati košarkaškim uzbuđenjima i kvalitetnom igrom koju će demonstrirati dečaci uzrasta do 16 godina koji se već nalaze pred vratima seniorskih ekipa svojih klubova.

     

    Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018

     

    Organizatori su na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući u Zrenjaninu predstavili učesnike turnira i najavili njegov humanitarni karakter. Ovog puta, celokupan prihod od ulaznica, koje će biti na bazi dobrovoljnog priloga, ići će Udruženju „Zajedno za život“, koje pomaže deci u procesu lečenja u zemjli i inostranstvu.

     

    Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018

     

    Javnosti su se obratili direktorka Osnovne i srednje škole „9. maj“ iz Zrenjanina Snežana Vukić, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, osnivač Udruženja „Zajedno za život“ Jovan Simić, marketing menadžer kompanije GOMEX Nedeljko Golušin i promoter turnira, košarkaš Petar Lambić.

     

    Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018

     

    Organizatori su najavili pravi „praznik košarke“ tokom vikenda od 16. do 18. marta, a neće izostati ni revijalna utakmica đaka Osnovne i srednje škole „9. maj“ sa gostujućim košarkašima, kao i uvek atraktivna takmičenja u šutiranju „trojki“ i „zakucavanju“.

     

    Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018

     

    Na ovogodišnjem turniru, pored domaćih ekipa Petrovgrada i Partizana, učestvovaće ekipe: Real Madrid (Španija), Lokomotiva Kuban (Rusija), Stela Azura (Italija), Fenerbahče (Turska), kadetska reprenzetacija Crne Gore i kadetska reprezentacija Rumunije. Pred Zrenjanincima će igrati u dve takmičarske grupe od po četiri ekipe, po bod sistemu, a potom poslednjeg dana za ukupan plasman. Najbolje ekipe iz obe grupe odigraće finalnu utakmicu u nedelju, 18. marta, od 21 sat.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport