Sport

Dolaze najbolji treneri Košarkaškog kluba Crvena zvezda

Zvezdin letnji karavan

Aviv Park, u saradnji sa Košarkaškim klubom Crvena zvezda mts, organizuje Javni čas škole košarke u Zrenjaninu, u subotu, 2. juna, od 16 do 20 časova.

 

I ove godine “Zvezdin letnji karavan”, namenjen najmlađima, kreće svoju turneju od Zrenjanina. U saradnji sa Aviv Parkom organizuje se Javni čas škole košarke u subotu, 2. juna, koji je u planu da traje od 16 do 20 časova. Najmlađim polaznicima, koji se već uveliko prijavljuju, i ovog puta je omogućen rad sa trenerima koji su dokazano najbolji u radu sa decom, zabava sa košarkašima, osveženja i slatkiši. Škola košarke će biti organizovana u nekoliko školskih časova, a namenjena je deci uzrasta od 6 do 14 godina.

 

Košarkaški klub Crvena zvezda

 

Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da se isprobaju na košarkaškom terenu u Aviv Parku Zrenjanin sa najboljim trenerima KK Crvena zvezda, i da tog dana prođu besplatnu školu košarke sa njima, mogu se prijaviti od 10 do 22 sata na telefon 023/521-330.

 

Ovo je jedna u nizu od budućih manifestacija koje će kompanija Aviv Arlon organizovati u saradnji sa KK Crvena zvezda mts u Parkovima čiji su oni investitori.

 

Zvezdin letnji karavan

 

“Želja nam je da decu sklonimo sa ulice i da im omogućimo zabavne aktivnosti za vreme vikenda, kao i da im predstavimo prednosti koje nudi bavljenje sportom. U pitanju je letnji karavan Košarkaškog kluba Crvena zvezda, a mi imamo zadovoljstvo da najpoznatije trenere dovedemo u Zrenjanin. Sve će biti organizovano kao klasični školski časovi u trajanju od 45 minuta, i poziv da učestvuju u besplatnim časovima ne odnosi se samo na dečake, nego i na devojčice”, ističu iz menadžmenta Aviv Parka u Zrenjaninu, dodajući da učesnike očekuje sigurno dan pun radosti i dobre zabave uz slatka iznenađenja.

 

Košarkaški klub Crvena zvezda

 

“Zato, u subotu, 2. juna, pozivamo svu zainteresovanu decu iz Zrenjanina i okoline na košarkaški teren u Aviv Parku i garantujemo sjajno košarkaško iskustvo i fenomenalno druženje! Čekamo vas na terenu uz sjajnu zabavu i druženje sa vrhunskim sportistima”, navodi se u pozivu iz Aviv Parka Zrenjanin.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM