• Dolaze džudisti iz osam zemalja

    Šampionat Balkana u junu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu će se od 19. do 21. juna, u Kristalnoj dvorani, održati Džudo šampionat Balkana za juniore i juniorke, najavljeno je danas na promociji ovog takmičenja u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

    Promocija džudo prvenstva u Gradskoj kući
    Promocija džudo prvenstva u Gradskoj kući

    – Ovo je prvo prvenstvo Balkana koje će se održati u Zrenjaninu, u istoriji zrenjaninskog džudo sporta. Očekuje se dolazak osam gostujućih reprezentacija, i to Rumunije, Bugarske, Grčke, Turske, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Bosne i Hercegovine, uz domaćina Srbiju. Sve uz nastup 250 vrhunskih juniora sa balkanskih prostora – najavio je predsednik Džudo kluba „Proleter MD“ Nenad Janjić.

    Promociji su, pored gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, prisustvovali Simo Salapura, sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, kao i Nikola Savatović i Tomislav Kohajm, treneri Džudo kluba „Proleter MD“.

    – Grad izdvaja značajana sredstva za sportske aktivnosti, finansiramo masovni, školski i vrhunski sport, ali imamo interes i da organizujemo takmičenja koja izlaze iz nacionalnih okvira. Ovo prvensrtvo je jedno od takvih. Siguran sam da će lepa slika otići iz našeg grada sa ovog prvenstva – naglasio je gradonačelnik Janjić, kojem je na promociji uručen simboličan poklon.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport