• DODELJENE NAGRADE NAJBOLJIM PLIVAČIMA PROLETERA

    ZRENJANIN – Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu održane su tradicionalne „Igre bez granica“, u organizaciji Plivačkog kluba „Proleter“, a u dobroj igri i zabavi učestvovale su četiri ekipe po 16 takmičara. Nakon toga, usledila je novogodišnja žurka i dodela godišnjih nagrada. Specijalnu nagradu za dugodišnji doprinos razvoju plivanja u klubu dobila je trener Irena Turinski. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DODELJENE NAGRADE NAJBOLJIM PLIVAČIMA PROLETERA

    ZRENJANIN – Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu održane su tradicionalne „Igre bez granica“, u organizaciji Plivačkog kluba „Proleter“, a u dobroj igri i zabavi učestvovale su četiri ekipe po 16 takmičara.

    Nagrađeni plivači „Proletera“

    Nakon toga, usledila je novogodišnja žurka i dodela godišnjih nagrada. Specijalnu nagradu za dugodišnji doprinos razvoju plivanja u klubu dobila je trener Irena Turinski.

    Ostali dobitnici nagrada su: najbolji pionir Bogdan Kovačević – 412 Fina bodova; najbolja pionirka Anđela Števanov – 348 Fina bodova; najbolji kadet Marko Vlaisavljević – 459 Fina bodova; najbolja kadetkinja Enja Katnić – 485 Fina bodova; najbolji mlađi junior Vladimir Petraš – 593 Fina bodova; najbolja mlađa juniorka Kristina Pager – 449 Fina bodova; najbolji junior Nikola Aćin – 677 Fina bodova; najbolji senior Ivan Lenđer – 847 Fina bodova; i najbolja seniorka Katarina Simonović –  858 Fina bodova.

    Ivan Lenđer

    Inače, ekipa „Proletera“ je prvi vikend u 2017. godini provela radno, na takmičenju u Montebelunu, u Italiji. Na takmičenju je učestvovalo šest plivača, a predvodili su ih treneri Radišić i Gogić.

    Ekipa „Proletera“ od šest plivača, predvođena Ivanom Lenđerom i Dejanom Pejinovićem, od 9. do 13. januara biće na pripremama u Subotici,  a od 14. do 16. januara učestvovaće na prvom kontrolnom takmičenju „Zvezda“ u Kranju, u Sloveniji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport