• DOBRI REZULTATI KARATISTA ZRENjANINA

    Učestvovali na dva takmičenja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

     

    BANATSKI KARLOVAC, ARANĐELOVAC – Prvenstvo zone Banat za pionire i nade održano je u Banatskom Karlovcu, a na takmičenju je učestvovalo više od 200 karatista. Svi takmičari Karate kluba Zrenjanin su ostvarili plasman na prvenstvo Vojvodine, što je bio i primarni cilj.

    karate_zrenjanin

    Takođe, ovo je bila prilika da debituju novi takmičari u ovom uzrastu. Osvojeno je ukupno sedam medalja. Zlata su osvojili David Makan (nada 2003 B klasa u katama), Marina Oro (pionirka 2005 -37 kg), Matija Milosavljević (nada 2004 -50 kg) i Vuk Prica (nada 2004 -55 kg).

    Srebrne medalje su osvojili Jelena Radojčin (pionirka 2006 -35 kg) i Uroš Popovac (pionir 2005 -45 kg), dok je bronzanu medalju osvojila Tamara Tešić (nada 2004 -42 kg). Na ovom takmičenju su sudile i zrenjaninske sudije Marija Topić i Milan Kordin.

    karatisti_zrenjanin

    Karatisti Zrenjanina minulog vikenda su učestvovali i na međunarodnom turniru „Aranđelovac Open 2016“. Naši takmičari ostvarili su značajne rezultate: zlatnu medalju u juniorskoj konkurenciji osvojila je Aleksandra Vujasinović, srebrnu medalju kod kadetkinja ostvojila je Anja Milovanović, dok je bronzanom medaljom u juniorskoj konkurenciji morao da se zadovolji Đorđe Salapura.

    U borbi za medalju kod seniorki u apsolutnoj kategoriji Jovani Marković za dlaku je izmakla bronza, tako da je morala da se zadovolji petim mestom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport