• Dobar start zrenjaninskih kik boksera

    Tradicionalni, međunarodni turnir u kungfuu održan je po 14. put u Novom Bečeju. Na turniru je učestvovalo 150 takmičara iz 6 zemalja. Uz domaćine, učešće su uzele i ekipe iz Češke, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.     Za KBS „Internacional Ekometal komerc“ iz Zrenjanina, na turniru su se takmičile tri pionirke […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dobar start zrenjaninskih kik boksera

    Tradicionalni, međunarodni turnir u kungfuu održan je po 14. put u Novom Bečeju.

    Na turniru je učestvovalo 150 takmičara iz 6 zemalja.

    Uz domaćine, učešće su uzele i ekipe iz Češke, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

     

    kik boks

     

    Za KBS „Internacional Ekometal komerc“ iz Zrenjanina, na turniru su se takmičile tri pionirke i dvije kadetkinje. Kod pionirki Sara Drašković je osvojila zlato, dok su Miona Bogaroški i Maša Damjanović ovog puta morale zadovoljiti srebrnim medaljama. Kod kadetkinja Tijana Drašković je osvojila zlatnu, a Nevena Marković srebrnu medalju.

     

    kik boks

     

    U isto vreme, naši juniorski reprezentativci su odradili završne pripreme za prvenstvo sveta u kik boksu, koje će se održati u Italiji od 16. do 23. septembra. Zrenjaninski klub će na svestkom prvenstvu predstavljati Bogdan Drašković, Marko Rađenović i kapetan reprezentacije Marina Đekić, koja će u oktobru debitovati i na seniorskom prvenstvu Europe.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport