• DOBAR NASTUP ATLETIČARA PROLETERA NA SENIORSKOM PRVENSTVU SRBIJE

    ZRENJANIN – Goran Podunavac, takmičar Atletskog kluba „Proleter“, osvojio je srebrnu medalju na 60 metara, na seniorskom prvenstvu Srbije u atletici u dvorani. Goran je trku istrčao sa vremenom 7,07. Srebro je osvojila i muška štafeta „Proletera“ na 4×200, u sastavu Goran Podunavac, Velibor Nikolić, Igor Garaj i Bojan Bjelić, našavši se iza štafete „Crvene […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOBAR NASTUP ATLETIČARA PROLETERA NA SENIORSKOM PRVENSTVU SRBIJE

    ZRENJANIN – Goran Podunavac, takmičar Atletskog kluba „Proleter“, osvojio je srebrnu medalju na 60 metara, na seniorskom prvenstvu Srbije u atletici u dvorani. Goran je trku istrčao sa vremenom 7,07.

    Srebro je osvojila i muška štafeta „Proletera“ na 4×200, u sastavu Goran Podunavac, Velibor Nikolić, Igor Garaj i Bojan Bjelić, našavši se iza štafete „Crvene zvezde“, a ispred „Partizana“.

    Odlično je trčao i Igor Garaj na 400 metara. Iako je na kraju zauzeo 5. mesto, istrčao je svoje najbolje ovogodišnje vreme – 50,73.

    Ivan Garaj bacio je kuglu 13,69 metara, što je takođe dobar rezultat.

    Goran Podunavac i Igor Garaj obezbedili su mesto u reprezentaciji Srbije koja će se takmičiti na Balkanskom prvenstvu.

    – Zadovoljan sam postignutim rezultatima jer radimo u nemogućim uslovima – kaže za portal zrenjaninski.com trener atletičara Mladen Grujić. – Nikada manje para klub nije dobio u svojoj istoriji. Nemamo uslove za trening, sopstvenim novcem finansiramo odlazak na treninge u Novi Sad i Beograd. A naš klub ima standardne reprezentativce. Naši takmičari su svi Zrenjaninci, mi nemamo kupljene ni pozajmljene takmičare kao neki drugi klubovi koji iz budžeta dobijaju mnogo više para, ističe Grujić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport