• Do liderske pozicije fudbaleri iz Vojvode Stepe stigli nakon 12 pobeda

    Fudbalski klub Crvena zvezda iz Vojvode Stepe, u opštini Nova Crnja, osvojio je prvo mesto u jesenjem delu prvenstva Područne fubalske lige Zrenjanin. Do liderske pozicije fudbaleri iz Vojvode Stepe stigli su nakon 12 pobeda, jednog poraza i dve utakmice koje su završene nerešenim rezultatom.   – Mi u selu koje ima 1.000 stanovnika imamo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Do liderske pozicije fudbaleri iz Vojvode Stepe stigli nakon 12 pobeda

    Fudbalski klub Crvena zvezda iz Vojvode Stepe, u opštini Nova Crnja, osvojio je prvo mesto u jesenjem delu prvenstva Područne fubalske lige Zrenjanin. Do liderske pozicije fudbaleri iz Vojvode Stepe stigli su nakon 12 pobeda, jednog poraza i dve utakmice koje su završene nerešenim rezultatom.

     

    – Mi u selu koje ima 1.000 stanovnika imamo 11 sportskih udruženja, ali definitivno nam je fudbal prioritet. Klub ima dugu tradiciju (nekada se zvao „Obilić“) i mi se trudimo da tu tradiciju dobrog fudbala i održimo. Cilj nam je da zadržimo lidersku poziciju do kraja prvenstva i ozbiljno se pripremamo za viši rang, odnosno za Vojvođansku ligu – kaže potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Slobodan Vasiljević.

     

    Klub ima pionirsku selekciju, a radi se na formiranju ozbiljne kadetske.

     

    – Mladi su nam igrači i u prvom timu i prosek im je 26 godina. Trener im je bivši Proleterovac Đorđe Rudan. Imamo odlične uslove za treniranje i utakmice, pa su igrači motivisani. Naše su ambicije velike, a selo nas u tome podržava – zaključuje Vasiljević.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport