• Đorđe Salapura i Anja Milovanović osvojili zlatne medalje

    Kvalitetan međunarodni turnir u Laškom (Slovenija) poslužio je zrenjaninskim karatistima kao odlična provera pred seniorsko državno prvenstvo koje će se održati narednog vikenda u Čačku.   Đorđe Salapura i Anja Milovanović osvojili su zlatne medalje. Đorđe Salapura je u kategoriji -75kg došao do zlata pobedivši takmičara iz Makedonije 3:2, a zatim učesnika iz Slovenije rezultatom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Đorđe Salapura i Anja Milovanović osvojili zlatne medalje

    Kvalitetan međunarodni turnir u Laškom (Slovenija) poslužio je zrenjaninskim karatistima kao odlična provera pred seniorsko državno prvenstvo koje će se održati narednog vikenda u Čačku.

     

    Đorđe Salapura i Anja Milovanović osvojili su zlatne medalje. Đorđe Salapura je u kategoriji -75kg došao do zlata pobedivši takmičara iz Makedonije 3:2, a zatim učesnika iz Slovenije rezultatom 3:0. U finalu je pobedio takmičara iz Hrvatske rezulatom 1:0.

     

    Anjin put do zlata u kategoriji -55kg je išao preko takmičarke iz Makedonije 3:0. U finalu je pobedila takmičarku iz Hrvatske rezultatom 2:0.

     

    karate klub zrenjanin

     

    Članovi Karate kluba Zrenjanin učestvovali su na još jednom takmičenju.

     

    Na školskom prvenstvu Srbije, održanom u Pančevu, učenici osnovnih i srednjih škola, koji su članovi KK Zrenjanin, ostvarili su zapažen rezultat.

     

    Marina Oro je osvojila zlatnu, a Veljko Kerčov srebrnu medalju za svoju školu „Jovan Dučić“ iz Kleka. Marina je do zlata došla u kategoriji VII-VIII razred -49kg. Veljko je nastupio u kategoriji V-VI razred -45 kg.

     

    Veoma blizu medalje su bili i Jelena Radosavljević i Marko Rakić. Oni su izgubili u direktnim mečevima za bronzanu medalju, dok je Vuk Prica izgubio u repasažu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport