• Deset medalja za Proleter, Ivan Lenđer iz Banja Luke poneo zlato

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa sedam takmičara na međunarodnom plivačkom mitingu „Banja Luka open 2018“, na kojem je učestvovalo 450 plivača iz 12 zemalja. Proleter je osvojio ukupno deset medalja.   Ivan Lenđer (apsolutno) osvojio je zlato na 50 delfin i bronzu na 100 kraul, Nikola Marić (juniori) bronzu na 100 leđno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Deset medalja za Proleter, Ivan Lenđer iz Banja Luke poneo zlato

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa sedam takmičara na međunarodnom plivačkom mitingu „Banja Luka open 2018“, na kojem je učestvovalo 450 plivača iz 12 zemalja. Proleter je osvojio ukupno deset medalja.

     

    Ivan Lenđer (apsolutno) osvojio je zlato na 50 delfin i bronzu na 100 kraul, Nikola Marić (juniori) bronzu na 100 leđno i Ognjen Kovačević (kadeti) zlato na 50 i 100 leđno i srebro na 200 leđno i 100 kraul.

     

    Trener ekipe Proletera bio je Dragan Jocić.

     

    Na istom takmičenju nastupila je i selekcija Plivačkog saveza Vojvodine za koju je nastupila Lena Stoijkovski (kadeti), koja je osvojila srebro na 100 i 200 kraul i bronzu na 400 kraul.

     

    Trener selekcije PSV je bio Milorad Radišić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport