• DEDA MRAZ DONEO PLIVAČIMA PROLETERA JEDANAEST MEDALJA

    NOVI SAD – Na međunarodnom plivačkom takmičenju „Deda Mraz“ u Novom Sadu, ekipa „Proletera“ je nastupila sa 23 takmičara. Osvojeno je ukupno 11 medalja. Treneri ekipe su bili Radišić i Pejinović. Zlatne medalje je osvojio Kadar Balaž na 50 prsno i 100 mešovito, srebrne Vuk Šuvački na 100 metara mešovito, kao i dve štafete sastavljene […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DEDA MRAZ DONEO PLIVAČIMA PROLETERA JEDANAEST MEDALJA

    NOVI SAD – Na međunarodnom plivačkom takmičenju „Deda Mraz“ u Novom Sadu, ekipa „Proletera“ je nastupila sa 23 takmičara. Osvojeno je ukupno 11 medalja. Treneri ekipe su bili Radišić i Pejinović.

    Zlatne medalje je osvojio Kadar Balaž na 50 prsno i 100 mešovito, srebrne Vuk Šuvački na 100 metara mešovito, kao i dve štafete sastavljene od starijih i mlađih takmičara Plivačkog kluba „Proleter“.

    Bronzane medalje izborili su Justin Cvetkov na 50 slobodno, Vuk Šuvački na 100 leđno, Lena Stoiljkovski na 50 slobodno i 100 leđno, Mila Burnjaković na 50 leđno i Viktorija Trankulov na 100 mešovito.

    U petak, 30. decembra, u 19 časova, na Gradskom bazenu održaće se tradicionalne klupske „Igre bez granica“, a nakon igara biće dodeljene godišnje nagrade.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport