• Davor Žigić osvojio dve zlatne medalje na plivačkom takmičenju

    Na takmičenju za veterane u plivanju „11. april masters“, koje je održano u Beogradu, iz Plivačkog kluba Viktorija 1906. nastupio je trener Davor Žigić.   Žigić je plivao u dve discipline – 400 metara kraul i 50 leđno, i u obe osvojio zlatne medalje.   – S obzirom na kratak pripremni period, zadovoljan sam rezultatima. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Davor Žigić osvojio dve zlatne medalje na plivačkom takmičenju

    Na takmičenju za veterane u plivanju „11. april masters“, koje je održano u Beogradu, iz Plivačkog kluba Viktorija 1906. nastupio je trener Davor Žigić.

     

    Žigić je plivao u dve discipline – 400 metara kraul i 50 leđno, i u obe osvojio zlatne medalje.

     

    – S obzirom na kratak pripremni period, zadovoljan sam rezultatima. Druga trka, 50 metara leđno, bila je samo koji trenutak po završetku 400 kraul, tako da nije bilo ni malo lako. Kao trener, želim da budem uzor svojim plivačima, koji su mi oduševljeno pružili podršku kad su čuli da ću nastupiti na takmičenju – rekao je u kratkoj izjavi za portal zrenjaninski.com trener u PK Viktorija 1906. Davor Žigić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport