• DAVID KOVAČEVIĆ POTVRDIO DOMINACIJU U MINI KAJAK LIGI

    BAČKA PALANKA – U subotu, 1. jula, na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci održano je drugo kolo mini kajak lige Srbije, a u takmičenju je učestvovao i Kajak klub „Begej“ sa devet takmičara, koji su osvojili dve medalje.     Od toga, jednu zlatnu medalju je osvojio David Kovačević u MK 1 na 1000 metara […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DAVID KOVAČEVIĆ POTVRDIO DOMINACIJU U MINI KAJAK LIGI

    BAČKA PALANKA – U subotu, 1. jula, na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci održano je drugo kolo mini kajak lige Srbije, a u takmičenju je učestvovao i Kajak klub „Begej“ sa devet takmičara, koji su osvojili dve medalje.

     

    kajak

     

    Od toga, jednu zlatnu medalju je osvojio David Kovačević u MK 1 na 1000 metara – 2005. godište, dok je bronzu osvojila Beatrix Orban u MK 1 na 1000 metara – 2004. godište.

     

    U ostalim trkama malo je falilo da se i drugi takmičari okite medaljama, pa je tako Biljana Vukov u kategoriji pionirki 2003. godište, u K1 na 1000 metara, zauzela 4. mesto.

     

    U kategoriji dečaka 2004. godište, u MK 1 na 1000 metara, u vrlo jakoj konkurenciji Vilmoš Kopi je zauzeo 5. mesto, a Nikola Tatalović je bio sedmoplasirani. Njih dvojica su u MK 2 na 500 metara zauzela 4. mesto.

     

    Kod devojčica u MK 2 na 500 metara, Beatrix Orban i Ana Horvat zauzele su 4. mesto.

     

    U kategoriji 2005. godište, u MK 2 na 500 metara, David Kovačević i Matija Bajkučin osvojili su 5. mesto, a kod devojčica u MK 1 na 1000 metara Bojana Kojčić zauzela je 12. mesto. U kategoriji 2006. godišta, u MK 1 na 1000 metara, Maksimilijan Hamond osvojio je 7. mesto.

     

    „Ovim rezultatima možemo biti zadovoljni, s obzirom na to da zvanična takmičenja predstoje u avgustu, a David Kovačević je potvrdio dominaciju u svojoj kategoriji i najozbiljniji je kandidat da ove godine bude prvak Vojvodine i Srbije“, saopštavaju iz Kajak kluba „Begej“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport