• Darko Kovačević novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije

    Novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije je Darko Kovačević, odlučeno je na 35. sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.   „Fudbalska Srbija je na tragičan način ostala bez prerano preminulog Gorana Bunjevčevića koji je obavljao pomenutu funkciju, a poverenje je sada ukazano nekadašnjem državnom reprezentativcu i igraču Proletera iz Zrenjanina, Crvene zvezde, Šefild Venzdeja, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Darko Kovačević novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije

    Novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije je Darko Kovačević, odlučeno je na 35. sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.

     

    „Fudbalska Srbija je na tragičan način ostala bez prerano preminulog Gorana Bunjevčevića koji je obavljao pomenutu funkciju, a poverenje je sada ukazano nekadašnjem državnom reprezentativcu i igraču Proletera iz Zrenjanina, Crvene zvezde, Šefild Venzdeja, Real Sosijedada, Lacija, Juventusa i Olimpijakosa“, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

     

    Kovačević je za reprezentaciju odigrao 59 utakmica i postigao je 10 golova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport