• ČVRSTA ODBRANA I UBOJIT NAPAD REZULTIRALI POBEDOM (FOTO)

    KK Proleter 023 – KK Srbobran 90:22 (19:04, 24:06, 22:04, 25:08) Zrenjaninska Kristalna dvorana u nedelju je bila mesto odigravanja 1. kola plej-ofa za plasman u žensku košarkašku superligu. Pred stotinak gledalaca, košarkašice KK Zrenjanin 023 dočekale su ekipu KK Srbobran. Veoma čvrsta odbrana i ubojit napad rezultirali su više nego ubedljivom pobedom domaćih košarkašica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ČVRSTA ODBRANA I UBOJIT NAPAD REZULTIRALI POBEDOM (FOTO)

    KK Proleter 023 – KK Srbobran 90:22 (19:04, 24:06, 22:04, 25:08)

    Foto: Zoran Bogaroški

    Zrenjaninska Kristalna dvorana u nedelju je bila mesto odigravanja 1. kola plej-ofa za plasman u žensku košarkašku superligu. Pred stotinak gledalaca, košarkašice KK Zrenjanin 023 dočekale su ekipu KK Srbobran.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Veoma čvrsta odbrana i ubojit napad rezultirali su više nego ubedljivom pobedom domaćih košarkašica od 90:22.

    Od samog starta utakmice, favorizovane Zrenjaninke nametnule su svoj ritam igre, koji je već na kraju prve četvrtine doneo 15 poena prednosti na konto izabranica Marka Marinkova.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Nastavak utakmice donosi još čvršću odbranu košarkašica Proletera, mnogo ukradenih lopti, i samim tim veliki broj šansi za kontranapade i postizanje „lakih“ poena. Na poluvreme se odlazi rezultatom 43:10.

    Iako su mnogi u dvorani mislili da će u trećoj četvrtini zrenjaninske crveno – bele malo usporiti ritam, one su nastavile istim tempom i u ovom periodu. Sada već fantastična odbrana rezultirala je time da su gošće prvi pogodak u drugom poluvremenu postigle tek nakon više od sedam i po minuta igre.

    Foto: Zoran Bogaroški

    I do kraja utakmice košarkašice Proletera nastavljaju sa čvrstom odbranom i veoma efikasnim napadima, tako da nakon isteka 40 minuta na semaforu je stajalo ubedljivih 68 poena razlike u korist domaće ekipe.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Nakon utakmice, igračica KK Proleter 023 Milica Ratković kratko je rekla za naš portal:

    – Ubedljiva pobeda. Devojke su odigrale ozbiljno i čvrsto svih 40 minuta. Veoma smo zadovoljne pruženom igrom. Sledeće nedelje idemo u Pazovu, pa nam dolazi Beočin. To su dve jake utakmice, ali nadamo se da ćemo nastaviti sa pobedama.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport