• CRVENA ZVEZDA SA NOVIM TRENEROM DOČEKUJE SPLIĆANE

    ZRENJANIN – Vaterpolisti Crvene zvezde večeras, u 20 časova, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, dočekuju prvoplasirani POŠK iz Splita, u okviru Regionalne A2 Triglav lige. Splićani od četvrtoplasirane Zvezde beže šest bodova i jedini poraz su doživeli u Šapcu. Poraz u Šapcu doživeli su i crveno – beli momci, što je iniciralo promenu trenera u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    CRVENA ZVEZDA SA NOVIM TRENEROM DOČEKUJE SPLIĆANE

    ZRENJANIN – Vaterpolisti Crvene zvezde večeras, u 20 časova, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, dočekuju prvoplasirani POŠK iz Splita, u okviru Regionalne A2 Triglav lige.

    Foto: Dušan Bartolović

    Splićani od četvrtoplasirane Zvezde beže šest bodova i jedini poraz su doživeli u Šapcu.

    Poraz u Šapcu doživeli su i crveno – beli momci, što je iniciralo promenu trenera u Crvenoj zvezdi. Aleksandra Nikolića zamenio je pomoćnik Aleksandar Filipović. 

    – Znam sve momke, sa njima sam radio u drugoj ulozi u ranijem periodu. Najvažnije mi je da ekipa vrati psihološki mir i tada može da pokaže šta zna. Splićani možda dolaze u nezgodnom trenutku, ali imamo motiv da pobedimo i ostanemo u trci – poručio je Filipović.

    Vaterpolo klub Crvena zvezda poziva sve navijače da večeras dođu na Gradski bazen u Zrenjaninu i pruže podršku crveno – belima u ovoj važnoj utakmici. 

    Portal zrenjaninski.com i ove godine je medijski sponzor VK Crvena zvezda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport