• CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU ODLUČUJUĆI MEČ

    ZRENJANIN – Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu u sredu, 3. maja, s početkom u 20.30 časova, vaterpolisti Crvene zvezde i Partizana igraju meč koji će najverovatnije odlučiti dalju sudbinu Super lige.     Iako su do kraja takmičenja ostala još tri kola, večerašnji pobednik biće na dohvat pehara.   Ako pobedi Partizan, imaće šest bodova […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU ODLUČUJUĆI MEČ

    ZRENJANIN – Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu u sredu, 3. maja, s početkom u 20.30 časova, vaterpolisti Crvene zvezde i Partizana igraju meč koji će najverovatnije odlučiti dalju sudbinu Super lige.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Iako su do kraja takmičenja ostala još tri kola, večerašnji pobednik biće na dohvat pehara.

     

    Ako pobedi Partizan, imaće šest bodova više od Zvezde, ukoliko bude nerešeno – Partizan će imati tri boda prednosti, ako Zvezda pobedi golom razlike, odlučuje ukupna gol razlika, a ukoliko Zvezda pobedi sa većom razlikom, biće prva zbog boljeg međusobnog skora.

     

    – Svesni smo koji je ulog, nema šanse da ne damo maksimum. Igramo sa najvećim konkurentom, velikim rivalom. Biće to utakmica posle koje niko nema priliku za popravni. Ako pobedimo, napravićemo veliki korak ka odbrani titule – izjavio je Nikola Jakšić, Partizanov kapiten i zlatni olimpijac sa Igara u Rio de Žaneiru.

     

    Kapiten Zvezde Branko Peković priznaje da je sve na strani Partizana.

     

    – Dva puta su nas pobedili ove sezone, apsolutni su favoriti. Uzdamo se u prošli meč u kojem smo, uprkos porazu, pokazali da možemo da igramo sa njima – kazao je Peković.

     

    Poslednji derbi igran na Banjici na tribinama je imao „pozorišnu“ atmosferu. Kapiten crno – belih Nikola Jakšić ističe:

     

    – To je derbi, razlog više da publika dođe. Volimo da vidimo navijače, pa makar i Zvezdine, da se nešto dešava. Verujem da tako misle i u redovima rivala. Pa, zbog te publike se najviše i igra. Kada ovo pričam, ne mislim samo na utakmice kada igramo protiv Zvezde, već u svim utakmicama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport