• CRVENA ZVEZDA NA GRADSKOM BAZENU DOČEKUJE KOTORANE

    ZRENJANIN – U nastavku takmičenja u okviru Regionalne A2 Triglav lige, vaterpolisti Crvene zvezde iz Beograda u subotu, 11. marta, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu dočekuju ekipu Katara iz Kotora. Utakmica počinje u 20 časova, a ulaz je besplatan. Crveno – beli vaterpolisti nalaze se na četvrtom mestu na tabeli, sa 28 bodova, šest manje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    CRVENA ZVEZDA NA GRADSKOM BAZENU DOČEKUJE KOTORANE

    ZRENJANIN – U nastavku takmičenja u okviru Regionalne A2 Triglav lige, vaterpolisti Crvene zvezde iz Beograda u subotu, 11. marta, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu dočekuju ekipu Katara iz Kotora. Utakmica počinje u 20 časova, a ulaz je besplatan.

    Foto: Dušan Bartolović

    Crveno – beli vaterpolisti nalaze se na četvrtom mestu na tabeli, sa 28 bodova, šest manje od prvoplasiranog Primorca, a 12 više u odnosu na Kataro, koji se nalazi na petoj poziciji.

    Vaterpolo klub Crvena zvezda poziva sve navijače iz Zrenjanina da dođu večeras na Gradski bazen i sa tribina pruže podršku crveno – belim momcima.

    A kako izgledaju utakmice Crvene zvezde na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, možete pogledati ovde.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport