• ČETA MOMIRA RNIĆA OD STARTA BILA U VOĐSTVU

    RK Crvenka – RK Proleter 20:28 (poluvreme 11:14)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera su, u okviru 10. kola Super B lige Srbije – grupa Sever – Centar, ostvarili veoma važnu pobedu na gostovanju u Crvenki, istoimenom klubu.     Od samog početka utakmice, četa Momira Rnića je bila u vođstvu, onemogućivši domaćoj ekipi da ni u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ČETA MOMIRA RNIĆA OD STARTA BILA U VOĐSTVU

    RK Crvenka – RK Proleter 20:28 (poluvreme 11:14)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera su, u okviru 10. kola Super B lige Srbije – grupa Sever – Centar, ostvarili veoma važnu pobedu na gostovanju u Crvenki, istoimenom klubu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Od samog početka utakmice, četa Momira Rnića je bila u vođstvu, onemogućivši domaćoj ekipi da ni u jednom momentu ne izjednači rezultat, te na taj način ne dovede pobedu Zrenjaninaca u pitanje.

     

    Iako je u prvom poluvremenu maksimalna prednost zrenjaninskih crveno-belih iznosila šest pogodaka razlike, Banaćani na odmor odlaze sa kapitalom od tri gola prednosti.

     

    U drugom poluvremenu, rukometači Proletera ponovo preuzimaju stvar u svoje ruke, a rezultatska razlika se iz minuta u minut samo povećavala, tako da je u 48. minutu igre zabeležena i dvocifrena prednost u korist Zrenjaninaca, a na semaforu je stajao rezultat 14:24. Do kraja meča, zrenjaninski crveno – beli su samo održavali prednost, tako da je utakmica završena rezultatom 20:28.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji u redovima gostujuće ekipe bio je Branko Tomić sa 11 postignutih pogodaka, koji je ujedno proglašen i za igrača utakmice.

     

    U narednom kolu, u derbiju Super B lige, rukometaši Proletera dočekuju ekipu Kikinda Grindex.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport