• ČETA MOMIRA RNIĆA NAMETNULA ŽESTOK TEMPO (FOTO)

    RK Proleter (Zrenjanin) – ORK Mačva (Bogatić) 27:21 (poluvreme 12:10)    Rukometaši Proletera su, u okviru 5. kola Super B lige Srbije, u petak, 20. oktobra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, ugostili ekipu ORK Mačva iz Bogatića.     Već od prvog sudijskog zvižduka, četa trenera Momira Rnića nametnula je veoma žestok tempo i brzu igru, i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ČETA MOMIRA RNIĆA NAMETNULA ŽESTOK TEMPO (FOTO)

    RK Proleter (Zrenjanin) – ORK Mačva (Bogatić) 27:21 (poluvreme 12:10) 

     

    Rukometaši Proletera su, u okviru 5. kola Super B lige Srbije, u petak, 20. oktobra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, ugostili ekipu ORK Mačva iz Bogatića.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Već od prvog sudijskog zvižduka, četa trenera Momira Rnića nametnula je veoma žestok tempo i brzu igru, i na taj način već od prvih minuta utakmice slomila otpor iskusne ekipe iz Bogatića.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Pobeda se ni u jednom trenutku utakmice nije dovodila u pitanje, a u 36. minutu na semaforu je stajala maksimalna prednost od sedam golova razlike u korist domaće ekipe.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji igrač, koji je na kraju i proglašen za igrača utakmice bio je Bojan Paun sa postignutih 7 golova, a među zrenjaninskim crveno-belima istakli su se još i Miljan Erić sa 6 pogodaka, kao i Vesko Barjaktarović i Saša Terzić koji su po 4 puta pogađali mrežu gostiju iz Bogatića.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Iako smo danas bili hendikepirani izostankom tri standardna igrača, a ispred sebe smo imali veoma iskusnu i oštru ekipu, sastavljenu uglavnom od bivših igrača šabačke Metaloplastike, utakmicu smo uspeli da prelomimo dobrim odbranama i brzom igrom u napadu. Rezultat bi verovatno bio i veći u našu korist, ali i na današnjoj utakmici sam pružio priliku mlađim igračima. Što je najvažnije, pobedili smo i nastavili smo seriju. Možda to i nismo očekivali na početku prvenstva, ali iz četiri utakmice osvojili smo osam bodova. Mi nastavljamo i dalje da radimo, nismo opterećeni uopšte i pripremaćemo se kao i do sada iz utakmice u utakmicu – rekao je Momir Rnić nakon meča.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Rnić je dodao da sada sledi nedelju dana pauze, a nakon toga i vojvođanski derbi, gostovanje starim znancima, ekipi Vrbasa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije YSLAJDER

    BROJNE POZNATE LIČNOSTI IMALE SU PSE I MAČKE

    Želite kućnog ljubimca? Da li da to bude pas ili da bude mačka? Možda će vam u konačnoj odluci pomoći izreka koju je neko davno smislio. Ona otprilike glasi – da pse imaju vojnici a […]

    KRAJINA OSVOJILA KUP FUDBALSKOG SAVEZA GRADA (FOTO)

    FK Rusanda (Melenci) – FK Krajina (Krajišnik) 2:0   Fudbaleri melenačke Rusande ipak nisu uspeli da naprave prvorazredno iznenađenje i da stignu zaostatak od tri gola prednosti, jer su […]

    POČINJE UPIS ĐAKA PRVAKA U OSNOVNE ŠKOLE

    NOVI SAD – Upis budućih prvaka u osnovne škole počinje u ponedeljak, 2. aprila, i traje do 31. maja. Učenici koji se ne upišu do 31. maja, moći će to da urade do početka školske […]