• ČESTITKA GRADSKIH ČELNIKA: Ivana, tvoji Zrenjaninci su uz tebe!

    Povodom još jednog sjajnog rezultata koji je postigla Ivana Španović, čestitku srpskoj atletičarki uputili su čelnici Grada Zrenjanina. Ivani su osvajanje zlatne medalje čestitali gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović.   „Bravo, Ivana! Tvoji Zrenjaninci su i ovog puta bili uz tebe i radovali se još jednom zlatu koje si osvojila nakon sjajnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ČESTITKA GRADSKIH ČELNIKA: Ivana, tvoji Zrenjaninci su uz tebe!

    Povodom još jednog sjajnog rezultata koji je postigla Ivana Španović, čestitku srpskoj atletičarki uputili su čelnici Grada Zrenjanina. Ivani su osvajanje zlatne medalje čestitali gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović.

     

    „Bravo, Ivana! Tvoji Zrenjaninci su i ovog puta bili uz tebe i radovali se još jednom zlatu koje si osvojila nakon sjajnog nastupa u Glazgovu. Ponovo si nas obradovala! Ponosni su na tebe i naši sugrađani i cela Srbija. Želimo ti da ovaj fantastičan niz rezultata i medalja nastaviš i do Tokija, i još jednom čestitamo na zlatnoj medalji u Glazgovu“, poručili su najboljoj atletičarki Balkana Janjić i Mitrović.

     

    Ivana Španović osvojila je sinoć zlatnu medalju u skoku udalj na Evropskom atletskom šampionatu u dvorani u škotskom gradu Glazgovu. Ona je potvrdila primat u toj disciplini na Starom kontinentu.

     

    Do najsjajnijeg odličja naša šampionka stigla je skokom od 6,99 metara u petoj seriji, što je bilo dovoljno za prvo mesto i treću uzastopnu titulu evropske dvoranske prvakinje.

     

    Srebro je osvojila Beloruskinja Nastasja Mirončuk-Ivanova, a bronzu Ukrajinka Marina-Bek Romančuk.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport