• BRONZANO ODLIČJE NA EVROPSKOM KICKBOXING KUPU

    BEOGRAD – Sportsko borilačko udruženje „Borac“ iz Zrenjanina nastupilo je na Evropskom kickboxing kupu „Srbija Open 2018„, koji je održan u Beogradu 17. i 18. marta. Na ovom međunarodnom takmičenju nastupile su ekipe iz 12 zemalja, sa 300 takmičara.     SBU „Borac“ predstavljala je juniorka Stefania Antoniadu u disciplini kick light + 70kg. Stefania […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BRONZANO ODLIČJE NA EVROPSKOM KICKBOXING KUPU

    BEOGRADSportsko borilačko udruženje „Borac“ iz Zrenjanina nastupilo je na Evropskom kickboxing kupu „Srbija Open 2018„, koji je održan u Beogradu 17. i 18. marta. Na ovom međunarodnom takmičenju nastupile su ekipe iz 12 zemalja, sa 300 takmičara.

     

    Srbija Open 2018

     

    SBU „Borac“ predstavljala je juniorka Stefania Antoniadu u disciplini kick light + 70kg. Stefania je zaustavljena u polufinalu i time je osvojila bronzanu medalju.

     

    – Već naredne nedelje očekuje nas Balkanski kup u kickboxingu „Balkan Open 2018“ u Tešnju, Bosna i Hercegovina, gde planiramo nastupiti – istakao je Ajredin Ajeti, trener u SBU „Borac“ iz Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport