• BRONZANE MEDALJE ZA DUŠANA I GORDANU

    BEOGRAD – Da se u Omladinskom džudo klubu Proleter MD odlično radi, pokazuju i najnoviji rezultati, ostvareni u subotu, 3. februara, na Državnom prvenstvu Srbije za juniore i juniorke koje je održano u beogradskoj hali „Šumice“.     Naime, dva predstavnika zrenjaninskog džudo kluba okitila su se bronzanim medaljama u svojim kategorijama. Na trećoj stepenici […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BRONZANE MEDALJE ZA DUŠANA I GORDANU

    BEOGRAD – Da se u Omladinskom džudo klubu Proleter MD odlično radi, pokazuju i najnoviji rezultati, ostvareni u subotu, 3. februara, na Državnom prvenstvu Srbije za juniore i juniorke koje je održano u beogradskoj hali „Šumice“.

     

    Proleter

     

    Naime, dva predstavnika zrenjaninskog džudo kluba okitila su se bronzanim medaljama u svojim kategorijama. Na trećoj stepenici pobedničkog postolja popeli su se Dušan Ludoški (do 81kg) i Gordana Bošnjak (+ 70kg). 

     

    – Dušan je bio favorit za osvajanje državne medalje. Nadali smo se i većem uspehu ali, na žalost, u veoma neizvesnoj četvrtfinalnoj borbi izgubio je u golden score-u, odnosno nakon produžetaka, tako da je svoj put do bronze morao da traži kroz repasaž. S druge strane, Gordanin plasman je veliko iznenađenje za sve nas u klubu. Ona zaista odlično radi na treninzima, potajno smo se nadali da može da ostvari neki zavidan rezultat, ali ona je u subotu bila više nego odlična. Pobeđivala je mnogo iskusnije protivnice i na kraju se okitila medaljom, koja će joj biti još veći podstreh za pružanje maksimuma na treninzima i budućim takmičenjima – rekao je za portal zrenjaninski.com trener u ODŽK Proleter MD Nikola Savatović.  

     

    Proleter

     

    Od Zrenjaninaca, plasmane su još ostvarili Milica Milekić i Petar Nikolin. Oba takmičara su Državno prvenstvo Srbije završila na sedmom mestu u svojim kategorijama.

     

    Tekst: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Nikola Savatović

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport