• BRONZA ZA DUŠANA SARIĆA NA PRVENSTVU SRBIJE

    BEOGRAD – Proteklog vikenda u beogradskim „Šumicama“ održano je prvenstvo Srbije u džudou za juniore i juniorke, koje je okupilo ukupno 150 takmičara iz cele Srbije. Od takmičara OJK „Proleter MD“ iz Zrenjanina nastupali su Daniel Šipoš, do 60kg, i Dušan Sarić, do 81kg. Sarić je imao tri pobede i jedan poraz i plasirao se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BRONZA ZA DUŠANA SARIĆA NA PRVENSTVU SRBIJE

    BEOGRAD – Proteklog vikenda u beogradskim „Šumicama“ održano je prvenstvo Srbije u džudou za juniore i juniorke, koje je okupilo ukupno 150 takmičara iz cele Srbije.

    Nikola Savatović, Dušan Sarić, Daniel Šipoš i Tomislav Kohajm

    Od takmičara OJK „Proleter MD“ iz Zrenjanina nastupali su Daniel Šipoš, do 60kg, i Dušan Sarić, do 81kg.

    Sarić je imao tri pobede i jedan poraz i plasirao se na treću poziciju, što mu nakon prošlogodišnjeg peha (povrede i 7. mesta) uliva nadu da u narednom delu sezone, kroz evro kupove, dokaže kvalitet koji nesporno poseduje. Pobedio je Furdulovića iz Novog Sada, Aleksića iz Niša i Stamenkovića iz Niša, dok je poražen od Ćirića iz Beograda u jednom izuzetno neizvesnom meču. Ovo je prva stanica za Sarića na putu koji je zacrtan za ovu godinu, a cilj je da izbori plasman na Evropsko prvenstvo i da osvoji medalju na nekom od evro kupova.

    Daniel Šipoš je sa dve pobede i dva poraza, nažalost, ostao bez medalje i plasirao se na 5. mesto. Pobedio je takmičare iz Niša i Beograda, dok je u polufinalu izgubio od Nišlije. U borbi za bronzu, vidno istrošen, ponovo je poklekao i izgubio od takmičara iz Beočina koji je kroz repesaž podigao samopouzdanje i vidno motivisaniji i raspoloženiji na kraju i savladao Šipoša.

    Narednog vikenda kadete OJK „Proleter MD“ očekuje turnir u Kikindi, a za dve nedelje najmlađe članove očekuje turnir u Beogradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport