• Bronza na evropskom šampionatu za Nikolu Adamova

    U Beogradu je proteklog vikenda održan 33.evropski tradicionalni karate šampionat EUROPEAN TRADITIONAL KARATE FEDERATION – ETKF.   Na šampionatu je učestvovalo 250 takmičara iz 18 zemalja, u kategoriji kadeta, juniora, omladinaca, mlađih seniora, seniora i veterana i to u muškoj i ženskoj konkurenciji.   Po broju ostvarenih bodova, Srbija je zauzela drugo a po broju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bronza na evropskom šampionatu za Nikolu Adamova

    U Beogradu je proteklog vikenda održan 33.evropski tradicionalni karate šampionat EUROPEAN TRADITIONAL KARATE FEDERATION – ETKF.

     

    Na šampionatu je učestvovalo 250 takmičara iz 18 zemalja, u kategoriji kadeta, juniora, omladinaca, mlađih seniora, seniora i veterana i to u muškoj i ženskoj konkurenciji.

     

    Po broju ostvarenih bodova, Srbija je zauzela drugo a po broju osvojenih medalja treće mesto. Na obe rang liste prvo mesto osvojila je Rumunija.

     

    european traditional karate federation

     

    Zrenjaninci su nastupali u sastavu: Anastasija Nikolić, Dunja Diklić, Sanja Mrkajić, Nikola Adamov, Igor Popov, Srđan Marić, Goran Samolovac i Nikola Vukelić.
    Nikola Adamov, takmičar Karate kluba „Banatski cvet“ osvojio je bronzanu medalju u kategoriji kogo kumite.

    Ovo je četvrta medalja za „Banatski cvet“ sa evropskih šampionata. Prve bronzane medalje stigle su u klub 2011.godine sa prvenstva u Egeru a osvojili su ih Metikoš, Plavšić i Vukelić.
    Naredno takmičenje za zrenjaninske karatiste biće u Šapcu na 33. Fudokan državnom prvenstvu u oktobru.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport