• BROJNI KAJACI PLOVILI JEZEROM NA PESKARI (FOTO)

    ZRENJANIN – Svi oni koji su se pre nekoliko dana zatekli na popularnom zrenjaninskom kupalištu Peskara, bili su u prilici da vide brojne kajake na vodi.     To je Kajak klub Begej iz Zrenjanina organizovao promociju ovog lepog sporta na vodi, i to u okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih.     „Posetioci su imali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BROJNI KAJACI PLOVILI JEZEROM NA PESKARI (FOTO)

    ZRENJANIN – Svi oni koji su se pre nekoliko dana zatekli na popularnom zrenjaninskom kupalištu Peskara, bili su u prilici da vide brojne kajake na vodi.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    To je Kajak klub Begej iz Zrenjanina organizovao promociju ovog lepog sporta na vodi, i to u okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    „Posetioci su imali priliku da se oprobaju u veslanju kajaka na vodi. Kupalište Peskara bilo je malo da primi veliki broj kajakaša koji su veslali jezerom“, kažu u Kajak klubu Begej i poručuju da će se i narednih puta uključiti u obeležavanje ove manifestacije i svojim sugrađanima približili ovaj lep sport na vodi.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    kajaci
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport