• BROJNE MEDALJE ZA TAKMIČARE NINĐUCU KLUBA „MAJSTOR SENKE“

    KAĆ – U Kaću je održan međunarodni turnir u sportskoj džiu džici „Srbija Open 2017“. Članovi Ninđucu kluba „Majstor senke“ osvojili su 9 zlatnih, 3 srebrne i 7 bronzanih medalja.     Zlatne medalje u duo sistemu su osvojili poletarke Mima Todorov i Elena Munćan, pionirke Kalina Kekenj i Sara Munćan, kao i seniori Ivan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BROJNE MEDALJE ZA TAKMIČARE NINĐUCU KLUBA „MAJSTOR SENKE“

    KAĆ – U Kaću je održan međunarodni turnir u sportskoj džiu džici „Srbija Open 2017“. Članovi Ninđucu kluba „Majstor senke“ osvojili su 9 zlatnih, 3 srebrne i 7 bronzanih medalja.

     

     

    Zlatne medalje u duo sistemu su osvojili poletarke Mima Todorov i Elena Munćan, pionirke Kalina Kekenj i Sara Munćan, kao i seniori Ivan Palinkaš i Igor Kekenj.

     

    U borbama, zlatni su bili poletarci Ivan Krstin -24 kg, Mima Todorov -25, i Elena Munćan -36 kg, takođe i pionirka Kalina Kekenj -25 kg.

     

    Srebrne medalje, u kategoriji borbi, osvojili su seniori Ena Ramić +70, Mladen Jurišić -85 i pionirka Sara Munćan – 32 kg.

     

    U duo sistemu, bronzane medalje osvojili su Denis Lošonci i Ivan Krstin, dok su u borbama bronzani bili poletarac Denis Lošoci -30kg, kadet Andrej Kekenj -55 kg i senior Milan Stajić -69. U kategoriji -77 kg, Nikola Stajić i Dejan Popadić su podelili 3. mesto.

     

    Mnogi takmičari su promenili kategorije, te se na predstojećim takmičenjima očekuju njihova stabilizacija i bolji rezultati. Ivan Krstin i Mima Todorov su osvojili pehare kao najmlađi učesnici na turniru.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport