Sport

BROJNE MEDALJE ZA TAKMIČARE NINĐUCU KLUBA “MAJSTOR SENKE”

majstor-senke

KAĆ – U Kaću je održan međunarodni turnir u sportskoj džiu džici “Srbija Open 2017”. Članovi Ninđucu kluba “Majstor senke” osvojili su 9 zlatnih, 3 srebrne i 7 bronzanih medalja.

 

 

Zlatne medalje u duo sistemu su osvojili poletarke Mima Todorov i Elena Munćan, pionirke Kalina Kekenj i Sara Munćan, kao i seniori Ivan Palinkaš i Igor Kekenj.

 

U borbama, zlatni su bili poletarci Ivan Krstin -24 kg, Mima Todorov -25, i Elena Munćan -36 kg, takođe i pionirka Kalina Kekenj -25 kg.

 

Srebrne medalje, u kategoriji borbi, osvojili su seniori Ena Ramić +70, Mladen Jurišić -85 i pionirka Sara Munćan – 32 kg.

 

U duo sistemu, bronzane medalje osvojili su Denis Lošonci i Ivan Krstin, dok su u borbama bronzani bili poletarac Denis Lošoci -30kg, kadet Andrej Kekenj -55 kg i senior Milan Stajić -69. U kategoriji -77 kg, Nikola Stajić i Dejan Popadić su podelili 3. mesto.

 

Mnogi takmičari su promenili kategorije, te se na predstojećim takmičenjima očekuju njihova stabilizacija i bolji rezultati. Ivan Krstin i Mima Todorov su osvojili pehare kao najmlađi učesnici na turniru.

Podeli članak
sinovoz
FAM