Sport YSLAJDER

BRAVO ZA BORCE: PRIKUPLJENA ZNAČAJNA SVOTA NOVCA ZA STOJKOVIĆE

ZRENJANIN – U svečanoj sali Mesne zajednice “Gradnulica” sinoć je organizovano humanitarno veče borilačkih veština, a prihod prikupljen na ovaj način biće prosleđen porodici Stojković, koja je u požaru ostala bez krova nad glavom. Humanitarno veče su organizovali Karate klub “Banatski cvet” i udruženje “Mića Obradović”.

– Uspeli smo da na jednom mestu okupimo deset klubova iz pet borilačkih sportova. Blizu stotinu ljudi u kimonu je vežbalo na jednom mestu. Podržali su nas klubovi iz Bečeja, Novog Bečeja, Novog Sada i Zrenjanina – kaže za portal zrenjaninski.com trener u Karate klubu “Banatski cvet” Nikola Vukelić.

Ovom prilikom je prikupljena značajna svota novca koja će pomoći porodici u rekonstrukciji kuće. Vukelić se zahvalio svim instruktorima, trenerima, učenicima, klubovima i medijskim partnerima na podršci.

Porodica Stojković – samohrana majka Gordana sa petoro dece i njen brat Goran – ostala je bez krova nad glavom u sredu popodne, kada je požar zahvatio njihovu kuću u Grobljanskoj ulici u Zrenjaninu. Uprkos intervenciji vatrogasaca, u vatrenoj stihiji im je uništena gotovo sva imovina, te se sada nalaze u privremenom smeštaju.

Podeli članak
sinovoz
FAM