• BRAVO, MOMCI: Vaterpolo klub Proleter treći u Kupu Vojvodine!

    U nedelju su u Zrenjaninu odigrane utakmice Kupa Vojvodine za vaterpoliste rođene 2002. godine i mlađe. Na takmičenju su učestvovale ekipe Spartak Prozivke iz Subotice, Dunava iz Novog Sada, Mladosti iz Pančeva, kao i domaći Vaterpolo klub Proleter.   Vaterpolo klub Proleter je u odlučujućem meču pobedio pančevačku Mladost rezultatom 7:4 i osvojio treće mesto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BRAVO, MOMCI: Vaterpolo klub Proleter treći u Kupu Vojvodine!

    U nedelju su u Zrenjaninu odigrane utakmice Kupa Vojvodine za vaterpoliste rođene 2002. godine i mlađe. Na takmičenju su učestvovale ekipe Spartak Prozivke iz Subotice, Dunava iz Novog Sada, Mladosti iz Pančeva, kao i domaći Vaterpolo klub Proleter.

     

    Vaterpolo klub Proleter je u odlučujućem meču pobedio pančevačku Mladost rezultatom 7:4 i osvojio treće mesto u Kupu Vojvodine.

     

    Na ovoj utakmici golove za Proleter su postigli Janjić 4, Radivojević 2, Uzelac 1, uz odlične odbrane golmana Kotarice. U utakmici bez takmičarskog značaja Dunav je pobedio Proleter rezultatom 12:4.

     

    Za Proleter su u Kupu Vojvodine nastupali: Kotarica, Ćirović, Zarin, Jakovljević, Uzelac, Babić, Pajić, Knežević, Radivojević, Đapjaš, Janjić, Tomić, Marić, Kovačev, Petrović i Markov. Ekipu je vodio trener Brdarić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport