• BRANKO NAJBOLJI RUKOMETAŠ DOSADAŠNJEG DELA PRVENSTVA

    BEOGRAD – Rukometni savez Srbije, Super B liga i agencija PABAR, proteklih dana birali su najboljeg rukometaša i najbolju rukometašicu dosadašnjeg dela šampionata.     Izbor je obavljan na osnovu ocena trenera ekipa članica Super B lige, statističkih parametara, kao i glasova navijača putem Facebook društvene mreže.   Zrenjaninski muški rukomet može da bude ponosan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BRANKO NAJBOLJI RUKOMETAŠ DOSADAŠNJEG DELA PRVENSTVA

    BEOGRAD – Rukometni savez Srbije, Super B liga i agencija PABAR, proteklih dana birali su najboljeg rukometaša i najbolju rukometašicu dosadašnjeg dela šampionata.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Izbor je obavljan na osnovu ocena trenera ekipa članica Super B lige, statističkih parametara, kao i glasova navijača putem Facebook društvene mreže.

     

    Zrenjaninski muški rukomet može da bude ponosan na dosadašnji učinak Proleterovih rukometaša, što se ogledalo i na rezultat izbora koji je juče završen.

     

    Naime, za najboljeg rukometaša dosadašnjeg dela prvenstva izabran je osamnaestogodišnji supertalentovani Zrenjaninac Branko Tomić, sin nekada proslavljenog rukometaša najbolje generacije zrenjaninskih crveno-belih, Zorana Tomića.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Branko je sa ukupno 26 glasova proglašen za najboljeg muškog rukometaša Super B lige Srbije, grupa Sever-Centar, plasiravši se ispred njegovog saigrača iz ekipe zrenjaninskog Proletera, Marka Trninića, koji je sakupio isti broj glasova, ali određeni parametri glasanja su ipak prevagnuli na Brankovu stranu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport