• BORCI POMAŽU PORODICI KOJA JE OSTALA BEZ KUĆE

    ZRENJANIN – U petak, 16. juna, sa početkom u 20 časova, u Svečanoj sali Mesne zajednice Gradnulica održaće se Humanitarno veče borilačkih veština za porodicu Kovačev, koja je u vatrenoj stihiji ostala bez krova nad glavom. Porodica ima četvoro dece i potrebna joj je pomoć kako novčana, tako i u vidu obuće i odeće.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BORCI POMAŽU PORODICI KOJA JE OSTALA BEZ KUĆE

    ZRENJANIN – U petak, 16. juna, sa početkom u 20 časova, u Svečanoj sali Mesne zajednice Gradnulica održaće se Humanitarno veče borilačkih veština za porodicu Kovačev, koja je u vatrenoj stihiji ostala bez krova nad glavom. Porodica ima četvoro dece i potrebna joj je pomoć kako novčana, tako i u vidu obuće i odeće.

     

    karate klub banatski cvet

     

    Organizatori ovog humanitarnog skupa su Karate klub „Banatski cvet“ i Humanitarno karate udruženje „Milan Mića Obradović“. Oni su uspeli da kontaktiraju i okupe 14 klubova iz čak 9 borilačkih sportova.

     

    – U februaru sam takođe uspeo da organizujem humanitarni događaj, a tada smo okupili 100 ljudi u kimonu, 10 klubova iz 5 borilačkih sportova. Sada sam oborio taj rekord, imajući u vidu da sada imamo 14 klubova iz 9 borilačkih sportova što je sjajan rezultat. Nadam se da ćemo ponovo prikupiti značajna sredstva za porodicu. Zaista sam presrećan i dugujem veliku zahvalnost svim svojim prijateljima iz borilačkih sportova – istakao je u izjavi za portal zrenjaninski.com predsednik Karate kluba „Banatski cvet“ Nikola Vukelić.

     

    Akciju su podržali klubovi iz Bečeja, Novog Bečeja, Novog Sada, Vršca i Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport