• BORCI JOŠ JEDNOM POKAZALI VELIKO SRCE!

    ZRENJANIN – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina organizovao je humanitarno veče borilačkih veština za porodicu Kovačev, koja je u vatrenoj stihiji ostala bez krova nad glavom.     – Na jednom mestu uspeli smo da okupimo osam klubova iz osam borilačkih sportova. Podržali su nas klubovi iz Novog Sada, Vršca i Zrenjanina. Prikupili smo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BORCI JOŠ JEDNOM POKAZALI VELIKO SRCE!

    ZRENJANIN – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina organizovao je humanitarno veče borilačkih veština za porodicu Kovačev, koja je u vatrenoj stihiji ostala bez krova nad glavom.

     

     

    – Na jednom mestu uspeli smo da okupimo osam klubova iz osam borilačkih sportova. Podržali su nas klubovi iz Novog Sada, Vršca i Zrenjanina. Prikupili smo značajnu svotu novca koja će pomoći porodici u rekonstrukciji kuće – izjavio je za portal zrenjaninski.com Nikola Vukelić, predsednik Karate kluba „Banatski cvet“, koji se ovom prilikom zahvalio svim instruktorima, trenerima, učenicima, klubovima i medijskim partnerima. 

     

    borci

     

    – Dragi prijatelji, iza nas je još jedan humanitarni događaj koji smo ponovo završili u našem stilu, kako to samo mi borci možemo. Hvala vam puno na podršci i pomoći, bez vas ništa ne bismo mogli da napravimo. Presrećan sam kada vidim osmeh na licima članova porodice za koju sve radimo – naglasio je Vukelić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport