• BOKSERSKI SPEKTAKL ZA KRAJ GODINE, ULAZ BESPLATAN!

    ZRENJANIN – U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u subotu, 23. decembra, biće održan izborni meč boksera za ulazak u reprezentaciju Srbije, u istoj dvorani u kojoj je jedan od najboljih boksera ovog grada Milan Piperski pre pet godina odbranio titulu Sveslovenskog prvaka.     Meč pod nazivom „Selektor – Novinari“ u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BOKSERSKI SPEKTAKL ZA KRAJ GODINE, ULAZ BESPLATAN!

    ZRENJANIN – U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u subotu, 23. decembra, biće održan izborni meč boksera za ulazak u reprezentaciju Srbije, u istoj dvorani u kojoj je jedan od najboljih boksera ovog grada Milan Piperski pre pet godina odbranio titulu Sveslovenskog prvaka.

     

    bokserski spektakl
    Nenad Borovčanin, Simo Salapura i Milan Piperski

     

    Meč pod nazivom „Selektor – Novinari“ u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, uz tehničku podršku Bokserskog kluba Petrovgrad i pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, biće prilika da se izabranici selektora Srbije Tomislava Antelja dokažu i opravdaju ukazano poverenje. S druge strane, preko selekcije novinara, koju predvode doajen sportskog i borilačkog novinarstva Dušan Vasiljević i trener Milivoje Bašić, klupski bokseri imaće priliku da upravo oni uđu u nacionalni tim.

     

    – Ovakvi bokserski mečevi su u našoj zemlji tradicija koja je jedno vreme bila zapostavljena, ali je mi vraćamo u praksu, jer je donosila rezultate u bivšoj Jugoslaviji, kada su samo najbolji mogli boksovati u nacionalnoj reperezentaciji. Oni koji pobede u Zrenjaninu ići će na opšte fizičke pripreme na Zlatibor i u jedan od najvećih bokserskih kampova u Nemačkoj, u blizini Minhena, kako bi se pripremili za sledeću godinu – izjavio je na konferenciji za novinare u Zrenjaninu predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

     

    Ispred Bokserskog kluba Petrovgrad novinarima se obratio proslavljeni zrenjaninski bokser Milan Piperski koji je kazao da mu je veoma drago da revitalizacija domaćeg boksa kreće upravo iz njegovog rodnog grada. Piperski se zahvalio Bokserskom savezu Srbije i Gradu Zrenjaninu na pruženoj podršci u organizaciji jednog ovako velikog događaja.

     

    Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura ocenio je da nam predstoji bokserski spektakl koji će obeležiti kraj godine.

     

    – Ove godine imali smo mnogo velikih i značajnih sportskih manifestacija kroz koje želimo da promovišemo, ne samo naš grad, nego i sport i sportiste. Nadam se da će Kristalna dvorana u subotu biti puna, kao što je to bio slučaj i pre nekoliko godina, kada se Milan Piperski opraštao od takmičarske karijere – naglasio je Salapura i dodao da je ulaz besplatan.

     

    Objavljen je i spisak parova koji će odmeriti snage u ringu, a koji je pretrpeo određene izmene.

     

    Nastupaju: do 52kg Dušan Janjić – Nemanja Gavrilović; do 69kg Petar Stošić – Nikola Živanović; do 75kg, Stefan Panić – Vladimir Gubaš; do 81kg Filip Stanković – Saša Milovac; do 81kg Nikola Stefanović – Geart Ajetović; do 91kg Nikola Vlahović – Marko Docić.

     

    Takođe će nastupiti i: do 52kg Rade Joksimović – Aleksandar Jovanović; do 64kg Nenad Jovanović – Matija Tijanić; do 69kg Miloš Obradović – Milan Branković; do 69kg Zlatko Janjić – Dejan Dašić; i do 75kg Nikola Đuka – Aleksa Mitić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport