• Blistav nastup plivača Proletera na prvenstvu Srbije (Foto)

    Plivači Proletera iz Zrenjanina imali su blistav nastup na prvenstvu Srbije za juniore i apsolutno. Na ovom šampionatu je učestvovalo 350 takmičara iz 43 kluba. Boje Proletera branilo je 18 plivača.   Plivači Proletera postigli su veliki uspeh. Marko Vujin postao je prvak Srbije, a Lena Stoiljkovski je kao kadetkinja stigla do apsolutnih medalja! Leonard […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Blistav nastup plivača Proletera na prvenstvu Srbije (Foto)

    Plivači Proletera iz Zrenjanina imali su blistav nastup na prvenstvu Srbije za juniore i apsolutno. Na ovom šampionatu je učestvovalo 350 takmičara iz 43 kluba. Boje Proletera branilo je 18 plivača.

     

    Plivači Proletera postigli su veliki uspeh. Marko Vujin postao je prvak Srbije, a Lena Stoiljkovski je kao kadetkinja stigla do apsolutnih medalja! Leonard Poša je isplivao svoju prvu seniorsku medalju! Takođe, Justin Cvetkov je oborio dva rekorda!

     

    Prvog dana prvenstva, Justin Cvetkov je na 50 metara kraul, u kategoriji do 12 godina, postavio rekord – 22.56. Aleksandar Lilić je osvojio drugo mesto u trci 100 metara delfin, Marko Vujin treće na 50 kraul, Nikola Marić treće na 200 metara leđno, a Enja Katnić treće mesto na 400 mešovito.

     

     

    Drugog dana prvenstva, Lena Stoiljkovski je na 400 metara kraul osvojila treće mesto apsolutno, a Enja Katnić drugo na 200 delfin. Marko Vujin je osvojio treće mesto na 100 metara kraul.

     

    Pročitajte još: FOTO IZVEŠTAJ: Spektakularno finale Kupa Vojvodine u rukometu!

     

    Trećeg dana, Lena Stoiljkovski je osvojila drugo mesto apsolutno na 1.500 metara kraul i postavila rekord Srbije u uzrastu do 13 godina. Leonard Poša je osvojio treće mesto na 100 metara mešovito, dok je Marko Vujin osvojio prvo mesto i zlatnu medalju na 50 metara delfin.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport