• Bledo izdanje KK Proleter Naftagas na gostovanju u Kraljevu

    KK Sloga (Kraljevo) – KK Proleter Naftagas 75:64 (20:17, 20:15, 19:12, 16:20)   Košarkaši Proletera pretrpeli su prvi ovosezonski poraz, izgubivši na gostovanju u Kraljevu duel drugog kola Druge lige Srbije rezultatom 75:64.   U prvih šest minuta viđena je ravnopravna borba oba rivala, kada su izabranici Stefana Atanackovića imali i poslednje vođstvo u meču […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bledo izdanje KK Proleter Naftagas na gostovanju u Kraljevu

    KK Sloga (Kraljevo) – KK Proleter Naftagas 75:64 (20:17, 20:15, 19:12, 16:20)

     

    Košarkaši Proletera pretrpeli su prvi ovosezonski poraz, izgubivši na gostovanju u Kraljevu duel drugog kola Druge lige Srbije rezultatom 75:64.

     

    U prvih šest minuta viđena je ravnopravna borba oba rivala, kada su izabranici Stefana Atanackovića imali i poslednje vođstvo u meču (7:9). Nakon toga je usledio veliki pad u igri Zrenjaninaca. U naredna dva minuta domaća ekipa pravi seriju 9:0, od čega zrenjaninski crveno – beli nisu uspeli da se oporave. Pokušavali su igrači Proletera da dostignu vođstvo Sloge, približavali se na samo dva poena zaostatka, ali je prva četvrtina ipak pripala domaćoj ekipi.

     

    Pročitajte još: Drugi uzastopni poraz pred domaćom publikom (Foto)

     

    Veoma loš početak druge četvrtine, te nova serija Kraljevčana od 8:0 omogućila je domaćinima da već u 13. minutu steknu prvu dvocifrenu prednost. Ekipa Sloge je najveće vođstvo tokom utakmice zabeležila u trećem minutu treće ćetvrtine. Tada je semafor prikazivao rezultat 51:32, što joj je omogućilo da rutinskom igrom meč privede kraju u svoju korist.

     

    Najefikasniji kod gostiju bili su Milan Munižaba i Nebojša Kilijan koji su ubacili po 18 poena.

     

    U narednom kolu, sledeće subote, košarkaši Proletera će na parketu Kristalne dvorane dočekati ekipu beogradskog Beovuka.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]