• Biljana Vukov i Nikolina Margić pozvane u kamp za perspektivne sportiste

    Takmičarke Kajak kluba Begej Biljana Vukov i Nikolina Margić pozvane su u kamp za perspektivne sportiste. Kamp će biti održan u Rumi, na Borkovačkom jezeru, od 12. do 19. avgusta.   „Na osnovu odluke selektora Bore Sibinkića, a u skladu sa postignutim rezultatima na otvorenom prvenstvu Vojvodine, određeni sportisti su pozvani u ovaj kamp“, saopštio je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Biljana Vukov i Nikolina Margić pozvane u kamp za perspektivne sportiste

    Takmičarke Kajak kluba Begej Biljana Vukov i Nikolina Margić pozvane su u kamp za perspektivne sportiste. Kamp će biti održan u Rumi, na Borkovačkom jezeru, od 12. do 19. avgusta.

     

    „Na osnovu odluke selektora Bore Sibinkića, a u skladu sa postignutim rezultatima na otvorenom prvenstvu Vojvodine, određeni sportisti su pozvani u ovaj kamp“, saopštio je Kajakaški savez Srbije.

     

    Povod za održavanje kampa je priprema za predstojeće međunarodno takmičenje olimpijskih nada, koje se od 13. do 15. septembra održava u Bratislavi.

     

    Pročitajte još: Karte za utakmicu Srbija – Finska planule u rekordnom roku!

     

    Zrenjaninske kajakšice će na tom takmičenju učestvovati u dve discipline. Biljana Vukov (2003) će nastupiti u K-1 1000 metara i K-2 500 metara, sa partnerkom Enikom Baša iz Kanjiže.

     

    Nikolina Margić (2003) će se takmičiti u K-2 500 metara, sa partnerkom Jovanom Radovanović iz Borče.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport