• Biljana Tapavički Pavlov osvojila još jednu prestižnu nagradu

    Biljana Tapavički Pavlov je osvojila nagradu za uspehe u borilačkim veštinama. Priznanje joj je uručeno u Vršcu, na manifestaciji „Kuća slave i časti“.   Biljana Tapavički Pavlov je majstor džudoa crni pojas 1. dan i osvajač preko 200 medalja u džudou, sambou, džiu džici, rvanju, greplingu i kobudu.   Nastupala je u kategorijama od pionira […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Biljana Tapavički Pavlov osvojila još jednu prestižnu nagradu

    Biljana Tapavički Pavlov je osvojila nagradu za uspehe u borilačkim veštinama. Priznanje joj je uručeno u Vršcu, na manifestaciji „Kuća slave i časti“.

     

    Biljana Tapavički Pavlov je majstor džudoa crni pojas 1. dan i osvajač preko 200 medalja u džudou, sambou, džiu džici, rvanju, greplingu i kobudu.

     

    Nastupala je u kategorijama od pionira do seniora, na prvenstvima Srbije i Vojvodine, na balkanskim, evropskim i svetskim šampionatima. Učestvovala je i na domaćim i međunarodnim turnirima.

     

    – Ovo priznanje je samo još jedan pokazatelj da se moj trud i uspeh na takmičenjima isplatio. Velika je čast biti nagrađen na jednoj ovakvoj manifestaciji i znati da postoje ljudi koji cene moj uspeh. U prilici sam da ostavim nešto svojoj deci, kao znak da se trud uvek isplati i da treba istrajati u svemu – izjavila je za portal zrenjaninski.com Biljana Tapavički Pavlov.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport