• BILJANA TAPAVIČKI NAGRAĐENA U PORTUGALU

    ZRENJANIN – U Portugalu, mestu Cascais održan je International Hall of Fame 2017. na kom su nagrade primili majstori borilačkih veština iz celog sveta.     Zrenjaninka Biljana Tapavički Pavlov nagrađena je sa dve nagrade. Nagradu za razvoj borilačkih veština, povodom odlično organizovanog Hall of Fame masters seminara u Zrenjaninu u martu ove godine i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BILJANA TAPAVIČKI NAGRAĐENA U PORTUGALU

    ZRENJANIN – U Portugalu, mestu Cascais održan je International Hall of Fame 2017. na kom su nagrade primili majstori borilačkih veština iz celog sveta.

     

    sport
    Biljana Tapavički Pavlov i sin Teodor

     

    Zrenjaninka Biljana Tapavički Pavlov nagrađena je sa dve nagrade. Nagradu za razvoj borilačkih veština, povodom odlično organizovanog Hall of Fame masters seminara u Zrenjaninu u martu ove godine i nagradu za Instruktora godine.

     

    Pored Biljaninih nagrada, njen petnaestomesečni sin Teodor dobio je nagradu za
    najmlađeg učesnika seminara.

     

    majstori-jiu-jitsu

     

    Nagradu iz Srbije primili su majstori Srđan Ratković Urban Ju Jutsu Vršac, Dušan Radojković Wing Chun Požarevac, Mirko Ostojić Ninjutsu Beograd, a iz regiona Predrag Sabadoš Ju Jutsu Hrvatska i Zoran Spasov Jeet Kune Do Makedonija.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport