• BESPLATNO KORIŠĆENJE SPORTSKIH TERENA U AVIV PARKU

    Kako da zakažete termine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Aviv Park Zrenjanin u nedelju, 5. juna, u  17 časova, svečano otvara sportsko igralište na svom platou, koje je projektovano za male sportove sa multifunkcionalnim terenom za košarku, odbojku i rukomet.

    igraliste-aviv

    Tim povodom se održava manifestacija pod nazivom „Rio u Avivu“ koja ima za cilj da okupi sve generacije Zrenjanina i da u duhu predstojećih Olimpijskih igara obeleži ovaj dan sa nekoliko košarkaških i rukometnih utakmica, trkama i ostalom dobrom zabavom!

    Nakon otvaranja, od sledeće nedelje, sportski tereni u Aviv Parku biće na raspolaganju građanima Zrenjanina i sportskim klubovima.

    Svi zainteresovani za korišćenje sportskih terena u Aviv Parku Zrenjanin mogu da se jave upravi Parka kako bi zakazali termine. Napominjemo da je korišćenje sportskog igrališta besplatno! A, ukoliko želite da imate zagarantovane stalne termine vašeg kluba ili vaše ekipe, kontakt telefoni za zakazivanje su: 023/521-330; 062/763-261 i 062/763-262, u vremenu od 10 do 22 časova. Takođe, vaše rezervacije možete poslati i na e-mail: office@avivparkzrenjanin.rs.

    „Dođite u nedelju na svečano otvaranje sportskog igrališta, kao i da podržite vaše favorite i legende sporta na događaju „Rio u Avivu“, a posle vas čekamo da i vi zaigrate vaš omiljeni sport na terenima“, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport