• Begej pred ambisom, većina prvotimaca uzela ispisnice!

    Fudbalski klub Begej iz Žitišta nalazi se pred ambisom, jer proživaljava najgore trenutke, možda i najveću krizu u 88 godina dugoj istoriji!   Prvi čovek kluba Goran Radaković nagovestio je da više ne može sam da finansira vojvođanskog ligaša i upozorio je da će, ukoliko se pod hitno nešto ne preduzme, Begej prestati da postoji. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Begej pred ambisom, većina prvotimaca uzela ispisnice!

    Fudbalski klub Begej iz Žitišta nalazi se pred ambisom, jer proživaljava najgore trenutke, možda i najveću krizu u 88 godina dugoj istoriji!

     

    Prvi čovek kluba Goran Radaković nagovestio je da više ne može sam da finansira vojvođanskog ligaša i upozorio je da će, ukoliko se pod hitno nešto ne preduzme, Begej prestati da postoji.

     

    – Stavio sam na vreme do znanja da više ne mogu da podnesem ogroman teret finansiranja kluba. Sazvao sam vanrednu skupštinu, pokušavajući da promenim situaciju, ali se odazvalo svega petnaestak ljudi. Ne želim nikoga da prozivam i optužujem, ali to je realna slika – istakao je Radaković.

     

    Da zlo bude veće, većina prvotimaca je uzela ispisnice i otišla u druge sredine – Vukoje u Srpsku Crnju, Šarenac u Banatsko Karađorđevo, Grbić u Novi Bečej, Ninković u Bašaid, Markov u Elemir, Tanjga u Jašu Tomić, a Mijatović u Krajišnik.

     

    – Ne znam više ni ko bi mogao da igra, kako da se sastavi tim i da se stvore uslovi za takmičenje – očajan je Radaković.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport