• BEČKEREK SE I OVE GODINE TAKMIČI NA DRŽAVNOM NIVOU

    Klub će odigrati i 4 prijateljske utakmice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Nakon velikih uspeha tokom takmičarske sezone 2015. godine (šampioni Srbije za igrače do 15 godina i osvojen 13. Trofej Beograda, najvredniji turnir za uzrast do 13 godina), Bejzbol i softbol klub Bečkerek iz Zrenjanina će se i u novoj bejzbol sezoni takmičiti na državnom nivou u sve tri mlađe uzrastne kategorije (U13, U15, U18).

    beckerek bejzbol

    Kako bi obezbedio već broj takmičarskih utakmica za svoje kadete i juniore, BSK Bečkerek će odigrati četiri prijateljske utakmice sa ekipama koje igraju Prvu bejzbol ligu Srbije. Ove utakmice su zvanične prijateljske utakmice i uvrštene su u kalendar Bejzbol saveza Srbije za 2016. godinu. Od ukupno četiri takve utakmice, dve će biti odigrane u gostima, a dve u Zrenjaninu, na terenu Sportskog centra „Gradnulica“.

    U nedelju, 29. maja, na bejzbol terenu na Adi Ciganliji, odigrana je prva takva utakmica u kojoj su se sastale Vojvode iz Zemuna i Bečkerek. Ekipa Bečkereka je bila u sastavu Vukašin Vujin, Marko Marjanović, Ivan Milin, Miloš Đukić, Nikola Đukić, Andrej Subu, Marko Đurić, Uroš Bursać, Nemanja Velisavljev, pojačana sa dva seniora – Aleksandrom Cakom i Milanom Saravolcem. Ovaj kombinovani sastav je pružio dopadljivu, požrtvovanu i efikasnu igru, obeleženu izuzetnim bacanjem Marka Marjanovića (5 izmena) i sigurnim trčanjem i osvajanjem baza. Konačnim rezultatom 10:8 ekipa Bečkereka je pobedila zemunske Vojvode, nekadašnje četvorostruke šampione i šestostruke osvajače Kupa.

    Sledeća takva prijateljska utakmica je planirana za subotu, 4. jun, i odigraće se na na terenu Sportskog centra „Gradnulica“. Početak je u 14 časova, a gosti su članovi ekipe Sleepers iz Kragujevca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport