• BEČKEREČANI U PIONIRSKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE

    Nastupili na turniru u Italiji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U mestu Castions delle Mura, između Trsta, Udina i Venecije, u italijanskoj pokrajini Friuli, od 1. do 3. jula održan je 25. Memorijalni turnir „Federico Zuttion“ u bejzbolu i softbolu.

    bejzbol-beckerek

    Na turniru je učestvovalo 26 ekipa sa ukupno preko 350 dečaka i devojčica, iz Italije, Ukrajine, Češke i Srbije. Bejzbol reprezentacija Srbije je na ovom turniru nastupila sa pionirskom ekipom (U13).

    Pionirska ekipa (deca rođena 2003. i mlađi), sačinjena od igrača iz tri bejzbol kluba (Novi Sad, Beograd, Bečkerek – Zrenjanin), odigrala je četiri meča na turniru. Savladala je italijanske ekipe Europu ’81. i Nju blek panters (Ronki), a odigrala nerešeno sa ekipom Červinjano Tajgers, pa je konačno zauzela odlično 3. mesto. Ekipa se pripremala u kampu u Mrčajevcima, neposredno pred put u Italiju.

    Tri člana Bejzbol kluba Bečkerek iz Zrenjanina igrala su za pionirsku reprezentaciju Srbije na ovom turniru – Nikola Dragojlov, Nikola Đurašković i Uroš Bursać.

    bejzbol-beckerek

    bejzbol-beckerek

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport