• BANATSKI CVET USPEŠAN NA DVA TAKMIČENJA

    Takmičari osvojili pregršt medalja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BANATSKI CVET USPEŠAN NA DVA TAKMIČENJA

    ČAČAK, OSEČINA – Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina nastupio je na 14. Vaskršnjem fudokan kupu u Čačku, na kojem je učestvovalo preko 450 takmičara.

    Takmičenje u Čačku
    Takmičenje u Čačku

    Zrenjaninski klub predstavljalo je četvoro takmičara i oni su postigli sledeće rezultate: kate pojedinačno – Bojana Stanisavljev, srebrna medalja u kategoriji kadetkinja – trećeg nivoa; borbe pojedinačno – Srđan Marić, srebrna medalja u kategoriji omladinaca, Igor Popov i Lazar Lović, bronzana medalja u kategoriji omladinac.

    Ekipu je vodio trener Nikola Vukelić.

    Takođe, Karate klub Banatski Cvet učestvovao je i na 18. Prvenstvu Srbije u Osečini, a boje kluba branilo je sedmoro takmičara, koji su osvojili tri zlatne, dve srebrne i četiri bronzane medalje.

    Prvenstvo u Osečini
    Prvenstvo u Osečini

    Kate pojedinačno: Marko Rakić u kategoriji nada – treće mesto, Nikola Adamov u kategoriji kadeta – treće mesto, Goran Samolovac u kategoriji veterana – prvo mesto.

    Borbe pojedinačno: Marko Rakić u kategoriji nada – drugo mesto, Nikola Adamov u kategoriji kadeta – treće mesto, Bojana Radović u kategoriji mlađih juniorki – prvo mesto, Gorana Tošković u kategoriji mlađih juniorki – treće mesto, Biljana Bašić u kategoriji mlađih juniorki – treće mesto, Goran Samolovac u kategoriji veterana – prvo mesto.

    Ekipu je vodio trener Goran Samolovac.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport