• BANATSKI CVET: POLAGANJE ZA MAJSTORSKO ZVANJE

    ZRENJANIN – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina organizovao je polaganje za majstorsko zvanje i tom prilikom je ugostio legendu svetskog karatea, prof. dr Vladimira Jorgu – 9. dan, univerzitetskog profesora, doktora sportske medicine, pionira karatea u SFRJ, osnivača Jugoslovenskog tradicionalnog karatea, predsednika Srpske karate konfederacije, i jednog od osnivača organizacije Ujedinjeni svetski karate (UWK). […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BANATSKI CVET: POLAGANJE ZA MAJSTORSKO ZVANJE

    ZRENJANIN – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina organizovao je polaganje za majstorsko zvanje i tom prilikom je ugostio legendu svetskog karatea, prof. dr Vladimira Jorgu – 9. dan, univerzitetskog profesora, doktora sportske medicine, pionira karatea u SFRJ, osnivača Jugoslovenskog tradicionalnog karatea, predsednika Srpske karate konfederacije, i jednog od osnivača organizacije Ujedinjeni svetski karate (UWK).

     

    majstorsko zvanje
    Nenad Stanaćev, majstor karatea, u društvu Vladimira Jorge i Gorana Samolovca

     

    Kandidat koji je polagao za majstorsko zvanje prvog stepena bio je Nenad Stanaćev, a trener koji ga je pripremao je Goran Samolovac.

     

    – Učitelj Jorga je bio izuzetno zadovoljan našim kandidatom koji je, kako kaže, pokazao izuzetno znanje i tom prilikom je pohvalio njegovo zalaganje. Takođe je stigla pohvala i našem treneru za rad i trud proteklih meseci. Polaganje je proteklo uspešno za našeg kandidata, a naš klub je izveo još jednu generaciju majstora i tako pokazao i ovog puta da se kod nas kvalitetno trenira i da imamo izuzetne stručnjake – ocenjuje Nikola Vukelić, predsednik Karate kluba „Banatski cvet“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport