• Auto moto klubu Petrovgrad drugo mesto na Nacionalnom šampionatu

    U nedelju, 25. novembra, na Sajmu sporta u Beogradu, proglašeni su pobednici ovogodišnjeg Nacionalnog šampionata Srbije u moto sportu.   Auto moto klub Petrovgrad zauzeo je visoko drugo mesto, a svemu tome doprineli su svi takmičari, a pogotovo Srđan Ostojić, koji je zauzeo treće mesto u Republici Srbiji u klasi MK50, zatim Darko Prokin, koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Auto moto klubu Petrovgrad drugo mesto na Nacionalnom šampionatu

    U nedelju, 25. novembra, na Sajmu sporta u Beogradu, proglašeni su pobednici ovogodišnjeg Nacionalnog šampionata Srbije u moto sportu.

     

    Auto moto klub Petrovgrad zauzeo je visoko drugo mesto, a svemu tome doprineli su svi takmičari, a pogotovo Srđan Ostojić, koji je zauzeo treće mesto u Republici Srbiji u klasi MK50, zatim Darko Prokin, koji je zauzeo drugo mesto u državi u klasi MK250, Dragan Prokin, koji je zauzeo drugo mesto u klasi MK500, kao i doajeni zrenjaninskog moto sporta u klasi OT Darko Todorov, koji je zauzeo prvo mesto, Brenda Gari (drugo mesto) i Đerđ Boršo, koji je zauzeo treće mesto u Srbiji.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport