• Atletičarka Biljana Kiradžijeva trećeplasirana na prvenstvu Srbije

    Takmičarka Atletskog kluba AS 023 Biljana Kiradžijeva osvojila je treće mesto i bronzanu medalju na prvenstvu Srbije u trci na 10 km na putu. Ona je nastupila u konkurenciji seniorki, a takmičenje je održano 17. marta, u sklopu 4. Kruševačkog Đenerali polumaratona.   Osvajanjem trećeg mesta i istrčanim ličnim rekordom (39,35) Biljana Kiradžijeva je najavila uspešan povratak […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičarka Biljana Kiradžijeva trećeplasirana na prvenstvu Srbije

    Takmičarka Atletskog kluba AS 023 Biljana Kiradžijeva osvojila je treće mesto i bronzanu medalju na prvenstvu Srbije u trci na 10 km na putu. Ona je nastupila u konkurenciji seniorki, a takmičenje je održano 17. marta, u sklopu 4. Kruševačkog Đenerali polumaratona.

     

    Osvajanjem trećeg mesta i istrčanim ličnim rekordom (39,35) Biljana Kiradžijeva je najavila uspešan povratak i dobre rezultate na predstojećim takmičenjima.

     

    Ona je na prvenstvu Srbije nastupila u pratnji trenera Borislava Mandića.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport