• Atletičarka Andrea Sremac trijumfovala u finalu Kupa Srbije

    Atletičarka Atletskog kluba AS023 Andrea Sremac trijumfovala je u finalu Kupa Srbije za takmičare uzrasta do 18 godina, održanom u Kruševcu.   Ona je trijumfovala u trci na 400m i postigla je novi lični rekord rezultatom 57,65. U trci na 200m je zauzela drugo mesto rezultatom 25,71, dok je u trci na 100m bila treća […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičarka Andrea Sremac trijumfovala u finalu Kupa Srbije

    Atletičarka Atletskog kluba AS023 Andrea Sremac trijumfovala je u finalu Kupa Srbije za takmičare uzrasta do 18 godina, održanom u Kruševcu.

     

    Ona je trijumfovala u trci na 400m i postigla je novi lični rekord rezultatom 57,65. U trci na 200m je zauzela drugo mesto rezultatom 25,71, dok je u trci na 100m bila treća – 13,13.

     

    Ovim odličnim rezultatima u finalu Kupa Srbije Andrea Sremac je završila ovogodišnju više nego uspešnu sezonu. U ovoj sezoni je osvojila i četiri medalje na državnim prvenstvima.

     

    Pročitajte još: STEVAN ZARIĆ: Borac kome je Nikolaj Valujev uručio pobednički pehar

     

    Na istom takmičenju Katarina Čabrilo je rezultatom 5,14m u skoku u dalj zauzela šesto mesto, dok je Anja Živković u trci na 1500m bila deveta – 5:48,06

     

    Atletičarke su u Kruševcu nastupile u pratnji trenera Borislava Mandića.

     

    andrea sremac

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport