• ATLETIČARI PROLETERA VRATILI SE SA ŠEST MEDALjA

    Učestvovali na dvoranskom prvenstvu države u Beogradu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    BEOGRAD – Sa dvoranskog prvenstva države u atletici za starije juniore i u višeboju za sve uzraste, takmičari zrenjaninskog Proletera vraćaju se sa 6 medalja.

    atletika_proleter

    Igor Garaj novi je prvak države na 400 metara sa odličnim rezultatom 50,63, dok je Velibor Nikolić u trci na 1500 metara osvojio drugo mesto, sa rezultatom 4,2197.

    Jovana Tuba osvojila je drugo mesto u trci na 3000 metara, sa rezultatom 10,4556.

    Odlične rezultate atletičari Proletera postigli su i u višeboju. Angela Terek, seniorka, osvojila je drugo mesto u petoboju sa 2757 bodova. Mirjana Milenković, perspektivna pionirka, osvojila je drugo mesto u petoboju sa 3367 bodova, dok je Goran Podunavac u kategoriji sedmoboj za seniore osvojio treće mesto sa 4136 bodova.

    atletika_proleter

    – Izuzetni rezultati – kaže za portal „Zrenjaninski“ Mladen Grujić, trener u Atletskom klubu Proleter. – Šest medalja u veoma jakoj konkurenciji za nas je veliki uspeh. Inače, u zimskom periodu osvojili smo 9 medalja i veoma sam ponosan na takmičare. Napominjem da je ovaj uspeh veći uzimajući u obzir da radimo u ekstremno teškim uslovima, da mi nemamo uslova za zimske treninge, pa putujemo u Novi Sad i Beograd na treninge uoči velikih takmičenja. I sve to o sopstvenom trošku, jer finansiranje kluba iz gradskog budžeta skoro i da ne postoji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport